Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg
- 15 g olijfolie plus extra om in te vetten
- 110 g water
-
10
g verse gist
lub 1 ½ tl gedroogde gist - 200 g broodbloem plus extra om te bestuiven
- ½ tl zout
Topping
- 3 peren (bijv. Conference of Comice)
- 1 citroen alleen sap
- 225 g geitenkaas, zacht (bv. Chavroux®)
- 80 g slagroom (ong. 48% vet)
- 2 snuifjes zwarte peper, gemalen of naar smaak
- 1 - 2 el walnoten, gehalveerd (opcjonalnie)
- 2 el honing
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1632 kJ / 390 kcal
- Białko
- 11.7 g
- Węglowodany
- 37.5 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sinaasappelconfituur met Campari
1 godz. 35 min
Amarant cacao balletjes
Brak ocen
Champignon en spinazie lasagne
Brak ocen
Vegan croissants met notenvulling
Brak ocen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Brak ocen
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 godz. 10 min
Rudolphs Mocktail
30 min
Portugees crème brûlée
25min
Chili con carne
40 min
Kruiden en Cashew dip
8 Std. 10 Min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 godz. 30 min