Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g pruimtomaten, stevig, die in hun geheel in de invoeropening passen (2 tomaten)
- 150 g ijsbergsla, het dikste deel vande kern verwijderd, in 3-4 porties, die in de invoeropening passen
- 70 g ui, verticaal doormidden gesneden
- 130 g prei, in stukken, die in de invoeropening passen
- 180 g gemengde paprika's, in 4 partjes gesneden, zaadjes en vliezen verwijderd
- 80 g champignon de Paris, vers, heel, steeltjes verwijderd (ongeveer 6-7 champignons)
- 100 g wortelen, geschild
- 150 g Emmental, in stukken gesneden, die in de invoeropening passen
- ½ bos verse peterselie, harde stelen verwijderd
- 150 g crème fraîche
- 40 g olijfolie
- 50 g verse jonge spinazie
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 2 - 3 snuifjes gemalen cayennepeper
- 6 tarwebloem tortilla's
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1654.1 kJ / 395.3 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 36.7 g
- Tłuszcz
- 22.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.9 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 812 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gestoomde rijst
25min
Roze roerei
No ratings
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
No ratings
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Boeddha bowl met kip
1h
Parelgerst- en champignonsoep
No ratings
Vegan kaas dip
40min
Pastasalade met kip
1 Std. 15 Min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
No ratings
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3h