Urządzenia i Akcesoria
Matzeballen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
16 stuks
Składniki
Matzeballen
-
bloem type matzebloem150 g
-
eieren4
-
olie met neutrale smaak4 el
-
mineraal water, bruisend120 g
-
kippenbouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak1 tl
Bouillon om in te koken
-
kippenbouillonpasta1 el
-
selder2 stengels
-
prei¼
-
ui¼
-
wortelen geschild en in stukken gesneden2
-
rode bieten (opcjonalnie) een klein stukje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
216 mg
Białko
3 g
Kalorie
364 kJ /
87 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chanoeka
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Basis kippenbouillon
35 min
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Brak ocen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 godz.
Zoetzure dhal
Brak ocen
Minestrone
45 min
Lolly's
40 min
Brood van gierstmeel
2 godz. 35 min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Brak ocen
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min
Suikerpasta
1 godz. 10 min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Brak ocen
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 godz. 10 min