Matzeballen

Matzeballen

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
16 stuks

Składniki

Matzeballen
  • bloem type matzebloem
    150 g
  • eieren
    4
  • olie met neutrale smaak
    4 el
  • mineraal water, bruisend
    120 g
  • kippenbouillonpasta
    1 tl
  • fijn zout of naar smaak
    1 tl
  • zwarte peper, gemalen of naar smaak
    1 tl
Bouillon om in te koken
  • kippenbouillonpasta
    1 el
  • selder
    2 stengels
  • prei
    ¼
  • ui
    ¼
  • wortelen geschild en in stukken gesneden
    2
  • rode bieten (opcjonalnie) een klein stukje

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 stuk

Sód 216 mg
Białko 3 g
Kalorie 364 kJ / 87 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...