Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g extra virgin olive oil
- 10 g salted butter
- 4 brown onions (approx. 550 g), cut into halves, then cut into slices
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 250 g beer of choice
- 20 g Dijon mustard
- 15 g honey
- 8 sausages
- 8 hot dog rolls (see Tips)
- barbecue sauce or sauce of choice, to serve (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3047.9 kJ / 725.7 kcal
- Białko
- 26.2 g
- Węglowodany
- 71.3 g
- Tłuszcz
- 36.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.9 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 1129.7 mg
Alternatywne przepisy
Sunday lamb roast
1h 55min
Sticky meatball subs
1 Std.
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 godz. 35 min
Beef and beer pie
1h 40min
Steamed eggs sunny side up
15min
Meatball subs
55min
Classic meatloaf
1h 35min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 Std. 15 Min
Chicken Caesar pasta salad
55min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1h 10min
Mushroom and bacon pasta
30 Min
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20 Min