Urządzenia i Akcesoria
Sausage sizzle with beer braised onions
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil20 g
-
salted butter10 g
-
brown onions (approx. 550 g), cut into halves, then cut into slices4
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
beer of choice250 g
-
Dijon mustard20 g
-
honey15 g
-
sausages8
-
hot dog rolls (see Tips)8
-
barbecue sauce or sauce of choice, to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1129.7 mg
Białko
26.2 g
Kalorie
3047.9 kJ /
725.7 kcal
Tłuszcz
36.6 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Węglowodany
71.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Meat stock paste
45 min
Sweet and sour pork
40 min
Swedish meatballs with gravy
30 min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Diane sauce
20 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min