Sausage sizzle with beer braised onions
TM6 TM5 TM31

Sausage sizzle with beer braised onions

2.9 (40 ocen)

Składniki

  • 20 g extra virgin olive oil
  • 10 g salted butter
  • 4 brown onions (approx. 550 g), cut into halves, then cut into slices
  • 1 - 2 pinches salt, to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 250 g beer of choice
  • 20 g Dijon mustard
  • 15 g honey
  • 8 sausages
  • 8 hot dog rolls (see Tips)
  • barbecue sauce or sauce of choice, to serve (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3047.9 kJ / 725.7 kcal
Białko
26.2 g
Węglowodany
71.3 g
Tłuszcz
36.6 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Błonnik
5.6 g
Sód
1129.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy