Urządzenia i Akcesoria
Zhoug (Diabetes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
12 portions
Składniki
-
caraway seeds1 tsp
-
cardamom pod seeds only2 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies deseeded6
-
fresh coriander leaves and stalks only40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 g
-
lemon juice30 g
-
olive oil40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3.7 mg
Białko
1 g
Kalorie
220.7 kJ /
52.7 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Vegan bolognese
50 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Rose Harissa
20 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 godz. 25 min
Pea and mint soup
20 min