Urządzenia i Akcesoria
Zhoug (Diabetes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
12 portions
Składniki
-
caraway seeds1 tsp
-
cardamom pod seeds only2 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies deseeded6
-
fresh coriander leaves and stalks only40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 g
-
lemon juice30 g
-
olive oil40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3.7 mg
Białko
1 g
Kalorie
220.7 kJ /
52.7 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and Cheese Tart
1h 5min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45min
Lamb tikka with spicy eggplant
35min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Super green pasta (Darren Robertson)
30min
White bean dip with chimichurri
15min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35min
Bean ratatouille with halloumi
30min
Ancho chilli bean bowl
1h