
Urządzenia i Akcesoria
Soupe aux pois avec crème fraîche et jambon croustillant
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
de jambon, en tranches50 g
-
d'oignon coupé en morceaux80 g
-
de beurre30 g
-
de petits pois surgelés500 g
-
d'eau500 g
-
de bouillon de légumes en pâte1 c. à soupe
-
de sel½ c. à café
-
de poivre moulu¼ c. à café
-
de feuilles de menthe fraîche10 g
-
de mélange de jeunes pousses de salade10 g
-
de miel20 g
-
de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
166 kcal /
694.6 kJ
Białko
6.6 g
Tłuszcz
8.4 g
Węglowodany
17.1 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Sód
306.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Buffet Nouvel An
10 Przepisów
Francja
Francja