
Urządzenia i Akcesoria
Gratin de pommes de terre et panais
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
d'oignons coupés en deux150 g
-
de pommes de terre coupées en morceaux de taille adaptée à la grande goulotte500 g
-
de panais350 g
-
de lardons fumés100 g
-
d'eau150 g
-
de crème liquide 35% m.g.250 g
-
de bouillon de légumes1 cube
-
de sel2 pincées
-
de poivre moulu2 pincées
-
de parmesan râpé30 g
-
salade verte pour le service
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
350.9 kcal /
1468.2 kJ
Białko
7.4 g
Tłuszcz
23.6 g
Węglowodany
29 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Sód
257.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Hiver - Découpe-Minute
8 Przepisów
Francja
Francja