Gratin de pommes de terre et panais

Gratin de pommes de terre et panais

2.7 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en deux
    150 g
  • de pommes de terre coupées en morceaux de taille adaptée à la grande goulotte
    500 g
  • de panais
    350 g
  • de lardons fumés
    100 g
  • d'eau
    150 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    250 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • de parmesan râpé
    30 g
  • salade verte pour le service

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 350.9 kcal / 1468.2 kJ
Białko 7.4 g
Tłuszcz 23.6 g
Węglowodany 29 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 12.7 g
Sód 257.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...