Espaguetis a la Nerano

Espaguetis a la Nerano

4.3 55 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 200 g de queso provolone en trozos de 2 cm
  • 1 diente de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 350 g de calabacín en rodajas de 3 mm
  • 700 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 350 g de espaguetis partidos por la mitad
  • hojas de albahaca fresca para servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1037 mg
Białko 25 g
Kalorie 2604 kJ / 622 kcal
Tłuszcz 27.2 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 10.8 g
Węglowodany 68.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...