Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de puerro en trozos
- 100 g de beicon ahumado en tiras
- 1200 g de agua
- 100 g de patata en dados de 1 cm
- 100 g de zanahoria en rodajas de 5 mm
- 100 g de nabo en dados de 1 cm
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de repollo verde rizado en juliana fina
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 754 kJ / 180 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 17.8 g
- Tłuszcz
- 10.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 814.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de coliflor con pollo
40 min
Sopa de patata con boletus deshidratados
40 min
Sopa de verduras con noodles de tortilla francesa
40 min
Sopa de verduras y jamón con huevo poché
35min
Sopa juliana con verduras frescas
40 min
Acelgas con tomate
30 min
Sopa de coliflor y romanescu con calabaza
45 min
Sopa armenia de repollo
50min
Sopa de pavo y repollo
40 min
Guiso de verduras al azafrán
45 min
Guiso de alcachofas y batatas con huevo duro
55min
Sopa a la riojana
45 min