京都排骨

京都排骨

4.7 26 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 人份

Składniki

  • 排骨 ,切段(約5公分)
    600 克
  • 青江菜
    8 枝
  • 蒜頭
    30 克
  • ,取蔥白,切段
    50 克
  • 10 克
  • 白醋
    1 茶匙
  • 蕃茄醬
    4 大匙
  • 蠔油
    2 大匙
  • 20 - 25 克
  • 50 克
  • 太白粉
    1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 638 kcal / 2673 kJ
Białko 34.509 g
Tłuszcz 40.815 g
Węglowodany 31.878 g
Błonnik 9.064 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...