京都排骨
TM31 TM5 TM6

京都排骨

4.7 (26 ocen)

Składniki

  • 600 克 排骨 ,切段(約5公分)
  • 8 枝 青江菜
  • 30 克 蒜頭
  • 50 克 蔥 ,取蔥白,切段
  • 10 克 薑
  • 1 茶匙 白醋
  • 4 大匙 蕃茄醬
  • 2 大匙 蠔油
  • 20 - 25 克 糖
  • 50 克 水
  • 1 茶匙 太白粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2673 kJ / 638 kcal
Białko
34.509 g
Węglowodany
31.878 g
Tłuszcz
40.815 g
Błonnik
9.064 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy