Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 蒜頭
- 5 克 油
- 100 克 香腸 (任一種類) ,切小丁(約1公分)
- 10 克 乾香菇 ,泡軟,切丁(約1公分)
- 150 克 高麗菜 ,切丁片(約2公分)
- 20 克 蠔油
- 200 克 高湯
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 200 克 白米 ,洗淨、瀝乾
- 500 克 水
- 15 克 蔥 ,切蔥花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2608.8 kJ / 624.1 kcal
- Białko
- 19.9 g
- Węglowodany
- 97.7 g
- Tłuszcz
- 16.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 34.3 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 1133.6 mg