糙米排骨粥

糙米排骨粥

4.4 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 1400
  • 糙米 ,預先淨泡2小時
    150 克
  • 排骨 ,預先川燙去血水
    400 克
  • 白米
    50 克
  • ,或依個人口味調整
    ½ - 1 茶匙
  • 芹菜 ,切末
    20 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 397.7 kcal / 16622.5 kJ
Białko 23.1 g
Tłuszcz 15.7 g
Węglowodany 38.7 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 32.2 g
Sód 289.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...