Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 水
- 150 克 糙米 ,預先淨泡2小時
- 400 克 排骨 ,預先川燙去血水
- 50 克 白米
- ½ - 1 茶匙 鹽 ,或依個人口味調整
- 20 克 芹菜 ,切末
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 16622.5 kJ / 397.7 kcal
- Białko
- 23.1 g
- Węglowodany
- 38.7 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 32.2 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 289.8 mg