
Urządzenia i Akcesoria
糙米排骨粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
水1400
-
糙米 ,預先淨泡2小時150 克
-
排骨 ,預先川燙去血水400 克
-
白米50 克
-
鹽 ,或依個人口味調整½ - 1 茶匙
-
芹菜 ,切末20 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
397.7 kcal /
16622.5 kJ
Białko
23.1 g
Tłuszcz
15.7 g
Węglowodany
38.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
32.2 g
Sód
289.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

春季食療
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan