Rollos de acelga

Rollos de acelga

4.7 7 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

Hojas de acelga al vapor
  • 8 hojas de acelga grandes
  • 150 g de agua
  • 1 bandeja de cubitos de hielo
Paté de lentejas
  • 400 g de lentejas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
  • 25 g de tomates secos en aceite
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 1 pellizco de cayena molida
Montaje<br>
  • 2 tomates sin piel, en dados
  • 1 pellizco de sal
  • 1 ramita de albahaca fresca solo las hojas, picadas
  • 150 g de queso cremoso
  • 1 chorrito de crema de balsámico
  • 1 cucharada de cebolla frita crujiente

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 422.2 mg
Białko 12.3 g
Kalorie 1397 kJ / 334 kcal
Tłuszcz 21.1 g
Błonnik 9.1 g
Tłuszcz nasycony 8.6 g
Węglowodany 27.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...