Ensalada de remolacha con vinagreta de perejil

Ensalada de remolacha con vinagreta de perejil

4.1 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 500 - 600 g de remolacha cruda pelada y en trozos (ver sugerencia)
  • 400 g de lentejas cocidas en conserva lavadas y escurridas
  • 500 g de agua
  • 30 g de cebolleta
  • 5 ramitas perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 90 g de aceite de oliva virgen extra
  • 45 g de vinagre
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1067.3 mg
Białko 12.3 g
Kalorie 1653 kJ / 395 kcal
Tłuszcz 23.3 g
Błonnik 10.4 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 29.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...