Chips de verduras al horno
TM6

Chips de verduras al horno

4.3 (22 oceny)

Składniki

  • 150 g de remolacha cruda pequeña o en trozos de 4,5 x 5,5 cm
  • 150 g de batatas peladas, pequeñas o en trozos de 4,5 x 5,5 cm
  • 150 g de chirivías peladas
  • 150 g patata peladas, pequeñas o en trozos de 4,5 x 5,5 cm
  • 1 cucharadita sal

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
441 kJ / 105 kcal
Białko
2.4 g
Węglowodany
24.5 g
Tłuszcz
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Błonnik
4.9 g
Sód
637.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy