Chips de verduras al horno

Chips de verduras al horno

4.1 24 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 raciones

Składniki

  • 150 g de remolacha cruda pequeña o en trozos de 4,5 x 5,5 cm
  • 150 g de batatas peladas, pequeñas o en trozos de 4,5 x 5,5 cm
  • 150 g de chirivías peladas
  • 150 g patata peladas, pequeñas o en trozos de 4,5 x 5,5 cm
  • 1 cucharadita sal

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 637.3 mg
Białko 2.4 g
Kalorie 441 kJ / 105 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 24.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...