Planche de beurre au pesto d'épinards

4.9 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
12 portions

Składniki

  • de crème liquide, 30% m.g. min. froide
    500 g
  • de lait
    20 g
  • de parmesan coupé en morceaux (3 cm)
    50 g
    50 g de fromage grana padano, coupé en morceaux (3 cm)
  • de noix de cajou grillées, non salées
    40 g
  • gousse d'ail
    ½
  • d'épinards frais
    105 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    40 g
  • de fleur de sel
    3 pincées
  • de poivre moulu
    3 pincées
  • de jambon de Parme
    10 tranches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 183.1 kcal / 766.1 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 17.5 g
Węglowodany 2.3 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 7.7 g
Sód 332 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...