番茄火鍋湯底

番茄火鍋湯底

4.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 番茄 ,去蒂,切塊
    600 克
  • 20 克
  • 洋蔥 ,約半顆
    90 克
  • ,切片
    5 克
  • 番茄汁 ,低鈉
    340 克
  • 高湯 ,任一口味
    340 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 95.3 kcal / 398.6 kJ
Białko 2.4 g
Tłuszcz 5.6 g
Węglowodany 11.4 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 321.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...