Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 番茄 ,去蒂,切塊
- 20 克 油
- 90 克 洋蔥 ,約半顆
- 5 克 薑 ,切片
- 340 克 番茄汁 ,低鈉
- 340 克 高湯 ,任一口味
- ½ 茶匙 鹽
- 1 小撮 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 398.6 kJ / 95.3 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 11.4 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 321.2 mg