
Urządzenia i Akcesoria
番茄火鍋湯底
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
番茄 ,去蒂,切塊600 克
-
油20 克
-
洋蔥 ,約半顆90 克
-
薑 ,切片5 克
-
番茄汁 ,低鈉340 克
-
高湯 ,任一口味340 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
95.3 kcal /
398.6 kJ
Białko
2.4 g
Tłuszcz
5.6 g
Węglowodany
11.4 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
321.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

火鍋TIY
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan