Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
醃汁
- 90 克 醬油
- 90 克 清酒
- 90 克 味醂
- 1 ½ 茶匙 糖
煮蛋
- 1800 克 水
- 6 蛋
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 500.8 kJ / 119.7 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 904.7 mg