日式溏心蛋

日式溏心蛋

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
6 人份

Składniki

醃汁
  • 醬油
    90 克
  • 清酒
    90 克
  • 味醂
    90 克
  • 1 ½ 茶匙
煮蛋
  • 1800 克
  • 6

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 119.7 kcal / 500.8 kJ
Białko 7.4 g
Tłuszcz 4.6 g
Węglowodany 3.3 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 904.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...