日式溏心蛋
TM6 TM5

日式溏心蛋

5.0 (1 ocena)

Składniki

醃汁

  • 90 克 醬油
  • 90 克 清酒
  • 90 克 味醂
  • 1 ½ 茶匙 糖

煮蛋

  • 1800 克 水
  • 6 蛋

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
500.8 kJ / 119.7 kcal
Białko
7.4 g
Węglowodany
3.3 g
Tłuszcz
4.6 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
0.1 g
Sód
904.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy