
Urządzenia i Akcesoria
日式漢堡排
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
漢堡排
-
洋蔥 ,切塊 (約3公分) ,(約半顆)80 克
-
油10 克
-
麵包粉20 克
-
牛奶60 克
-
豬絞肉300 克
-
蛋1 顆
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉少許
-
肉荳蔻粉¼ 茶匙
醬汁
-
水60 克
-
米酒 或清酒30 克
-
味醂30 克
-
番茄醬60 克
-
日式醬油 或一般醬油30 克
-
米醋10 克
-
黑胡椒粗粒 ,依個人喜好調整少許
油煎與煮醬汁
-
油½ - 1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
284.5 kcal /
1189.2 kJ
Białko
17.9 g
Tłuszcz
15.2 g
Węglowodany
16.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
96.7 g
Sód
891.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

煎煮好料理
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan