
Urządzenia i Akcesoria
水梨燉排骨湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 人份
Składniki
-
豬小排 ,川燙去血水500 克
-
水梨 ,去皮去核,切塊300 克
-
紅棗 ,切半去籽10 顆
-
水1200 克
-
枸杞 ,洗淨瀝乾1 大匙
-
鹽 ,依個人口味調整1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
266.1 kcal /
1112.1 kJ
Białko
15.3 g
Tłuszcz
19.5 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
64.9 g
Sód
62.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

入秋養生
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan