
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 豬小排 ,川燙去血水
- 300 克 水梨 ,去皮去核,切塊
- 10 顆 紅棗 ,切半去籽
- 1200 克 水
- 1 大匙 枸杞 ,洗淨瀝乾
- 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 266.1 kcal / 1112.1 kJ
- Białko
- 15.3 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Węglowodany
- 7 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 64.9 g
- Sód
- 62.6 mg