香酥排骨
TM5 TM6

香酥排骨

4.7 (27 ocen)

Składniki

  • 300 克 豬里肌肉 ,切4片(每片約0.5公分厚)
  • 30 克 蒜頭 ,拍扁
  • 5 克 薑 ,切片
  • ½ 茶匙 黑胡椒粉
  • ½ 茶匙 白胡椒粉
  • ¼ 茶匙 肉桂粉
  • ¼ 茶匙 五香粉
  • 20 克 糖
  • 50 克 醬油
  • 50 克 米酒
  • 30 克 地瓜粉
  • 油 ,少許

Wartości odżywcze
na 1 片
Kalorie
999.2 kJ / 239 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
10.8 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy