香酥排骨

香酥排骨

4.7 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 40 min
4 片

Składniki

  • 豬里肌肉 ,切4片(每片約0.5公分厚)
    300 克
  • 蒜頭 ,拍扁
    30 克
  • ,切片
    5 克
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 肉桂粉
    ¼ 茶匙
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 20 克
  • 醬油
    50 克
  • 米酒
    50 克
  • 地瓜粉
    30 克
  • ,少許

Wartości odżywcze na 1 片

Kalorie 239 kcal / 999.2 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 10.8 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...