
Urządzenia i Akcesoria
香酥排骨
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 40 min
4 片
Składniki
-
豬里肌肉 ,切4片(每片約0.5公分厚)300 克
-
蒜頭 ,拍扁30 克
-
薑 ,切片5 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
肉桂粉¼ 茶匙
-
五香粉¼ 茶匙
-
糖20 克
-
醬油50 克
-
米酒50 克
-
地瓜粉30 克
-
油 ,少許
Wartości odżywcze na 1 片
Kalorie
239 kcal /
999.2 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
10.8 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan