
Urządzenia i Akcesoria
茶油雲吞
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
50 顆
Składniki
醬汁
-
蒜頭10 克
-
醬油30 克
-
烏醋20 克
-
糖5 克
-
苦茶油15 克
-
青蔥 ,切蔥花1 枝
-
白胡椒粉 ,少許
內餡
-
蔥20 克
-
薑10 克
-
水1050 克
-
豬絞肉350 克
-
蝦仁 ,切小塊150 克
-
醬油1 ½ 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
苦茶油1 ½ 大匙
-
米酒1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
烏龍茶 ,(茶包的粉)2 大匙
-
餛飩皮50 片
Wartości odżywcze na 1 顆
Kalorie
22.6 kcal /
94.3 kJ
Białko
1.8 g
Tłuszcz
1.2 g
Węglowodany
1.1 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

吃茶.品茶
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan