豆豉芋頭雞

豆豉芋頭雞

5.0 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 芋頭 去皮,,切塊(約1.5公分)
    250 克
  • 去骨雞腿排 ,切塊(約4公分)
    500 克
  • 560 克
  • 15 克
  • 蒜頭 ,去皮
    20 克
  • 紅蔥頭 ,去皮
    20 克
  • 乾辣椒 ,切段(約2公分)
    5 枝
  • 豆豉 (乾),沖洗後瀝乾
    10 克
  • 紹興酒
    15 克
  • 蠔油
    35 克
  • 20 克
  • 醬油
    20 克
  • 青蔥 ,切段(約3公分)
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) 切片
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 435 kcal / 1818.3 kJ
Białko 22.7 g
Tłuszcz 26.8 g
Węglowodany 26.2 g
Błonnik 4.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...