
Urządzenia i Akcesoria
豆豉芋頭雞
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
芋頭 去皮,,切塊(約1.5公分)250 克
-
去骨雞腿排 ,切塊(約4公分)500 克
-
水560 克
-
油15 克
-
蒜頭 ,去皮20 克
-
紅蔥頭 ,去皮20 克
-
乾辣椒 ,切段(約2公分)5 枝
-
豆豉 (乾),沖洗後瀝乾10 克
-
紹興酒15 克
-
蠔油35 克
-
糖20 克
-
醬油20 克
-
青蔥 ,切段(約3公分)15 克
-
新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) 切片10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
435 kcal /
1818.3 kJ
Białko
22.7 g
Tłuszcz
26.8 g
Węglowodany
26.2 g
Błonnik
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

芋罷不能的好滋味
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan