Gratén de patata y pescado

Gratén de patata y pescado

4.3 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 raciones

Składniki

  • 200 g de puerro (solo la parte blanca)
  • 600 g de patatas en trozos (ver sugerencia)
  • agua para cubrir las patatas
  • 1 cucharadita de sal
  • 40 g de mantequilla (y algo más para hornear)
  • ½ pastilla de caldo de pescado
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 600 g de filetes de pescado blanco sin piel salpimentados
  • 1 cucharada de piel de limón rallada
  • 300 g de nata para cocinar
  • 1 limón en gajos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 736.2 mg
Białko 36.5 g
Kalorie 2253 kJ / 538 kcal
Tłuszcz 28.2 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 15.5 g
Węglowodany 37.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...