Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 - 4 ossobucos de ternera (700-800 g) de 3 cm de grosor
- 30 g de aceite de oliva
- 120 g de cebolla en trozos de 3 cm
- 100 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
-
50
g de apio en trozos de 2 cm
lub 50 g de nabo en trozos de 2 cm - 2 dientes de ajo
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
- 15 granos de pimienta negra
- 1 - 2 hojas de laurel secas
- 1200 - 1400 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1300 g
- Kalorie
- 1207 kJ / 288 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 3138 mg
Alternatywne przepisy
Lentejas pardinas con compango
2 Std. 50 Min
Caldo de pollo rico en colágeno
12 Std. 10 Min
Caldo de pollo con jengibre
1h 45min
Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)
19u. 30min
Yogur natural en Varoma
12h
Caldo de verduras
50min
Pan rallado para panes
45min
Bacalao al aroma de cítricos (Al vacío)
1 Std.
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min
Yogur griego en Varoma
13 godz.
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min
Paella (Cocción de arroz)
55 min