Caldo de carne en cocción lenta

Caldo de carne en cocción lenta

4.6 11 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
1300 g

Składniki

  • 3 - 4 ossobucos de ternera (700-800 g) de 3 cm de grosor
  • 30 g de aceite de oliva
  • 120 g de cebolla en trozos de 3 cm
  • 100 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
  • 50 g de apio en trozos de 2 cm
    50 g de nabo, en trozos de 2 cm
  • 2 dientes de ajo
  • 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
  • 15 granos de pimienta negra
  • 1 - 2 hojas de laurel secas
  • 1200 - 1400 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1300 g

Sód 3138 mg
Białko 24 g
Kalorie 1207 kJ / 288 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 9 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...