
Urządzenia i Akcesoria
Pesche dolci
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
35 pezzi
Składniki
Pasta per biscotto
-
di zucchero150 g
-
di burro a pezzi100 g
-
uova3
-
di latte intero50 g
-
limone solo la scorza grattugiata (senza la parte bianca)½
-
di farina tipo 00500 g
-
di lievito in polvere per dolci (16 g)1 bustina
Crema pasticcera al cioccolato
-
tuorli4
-
di farina tipo 0040 g
-
di latte intero500 g
-
di zucchero85 g
-
di cioccolato fondente a pezzi piccoli40 g
Terminare la preparazione
-
di Alchermes200 g
-
di zucchero60 g
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
151.6 kcal /
634.4 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
23.9 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Sód
14.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

La tavola di Natale
10 Przepisów
Włochy
Włochy