Crostata morbida allo yogurt e frutta

Crostata morbida allo yogurt e frutta

3.1 26 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
12 fette

Składniki

Pasta biscotto
  • 120 g di farina tipo 00
  • 5 g di lievito in polvere per dolci
  • 100 g di zucchero
  • 4 uova (da 60 g)
Crema allo yogurt
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 250 g di yogurt greco bianco
  • 100 g di latte condensato zuccherato
Terminare la preparazione
  • frutta fresca mista (es. mirtilli, lamponi, ciliegie, kiwi, fragole, ecc.), a piacere

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 155.6 mg
Białko 7 g
Kalorie 851.3 kJ / 203.5 kcal
Tłuszcz 11.3 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 4.9 g
Węglowodany 19.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...