Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta biscotto
- 120 g di farina tipo 00
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 100 g di zucchero
- 4 uova (da 60 g)
Crema allo yogurt
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di yogurt greco bianco
- 100 g di latte condensato zuccherato
Terminare la preparazione
- frutta fresca mista (es. mirtilli, lamponi, ciliegie, kiwi, fragole, ecc.), a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 851.3 kJ / 203.5 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 19.7 g
- Tłuszcz
- 11.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.9 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 155.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Follia ai tre cioccolati
6 godz.
Crostata con crema e amaretti al caffè
2h
Crostata ripiena alle mele
2h
Crostata con rose di mele
2h
Cestini cheesecake alle fragole
2h 20 min
Cream tart al cioccolato
8j
Sbriciolata con crema di pistacchi
1hod. 30min
Cheesecake al tiramisù
6sa 30 dk
Cheesecake alle fragole
4h 30 min
Rotolo al tiramisù
3j 30 menit
Torta ubriaca al vino rosso
2h
Torta della nonna (TM6)
1hod. 30min