
Urządzenia i Akcesoria
Cigni alla crema diplomatica
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
25 pezzi
Składniki
Crema pasticcera
-
di latte intero500 g
-
tuorli5
-
di zucchero100 g
-
di farina tipo 0040 g
-
di amido di mais (maizena)10 g
-
stecca di vaniglia i semini1
-
di acqua1000 g
Pasta choux
-
di acqua150 g
-
di burro a tocchetti80 g
-
di sale1 pizzico
-
di zucchero10 g
-
di farina tipo 00120 g
-
uova3
Crema diplomatica
-
di panna (min. 30% di grassi) fredda250 g
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
93.7 kcal /
392 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
4.5 g
Węglowodany
10.9 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Sód
17.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bimby® pasticciere
25 Przepisów
Włochy
Włochy