Pan di spagna panna e fragole

Pan di spagna panna e fragole

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
8 fette

Składniki

Pan di Spagna
  • burro q.b.
  • uova
    4
  • di zucchero
    120 g
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 cucchiaino
  • di farina tipo 00
    120 g
  • di lievito in polvere
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 pizzico
Fragole
  • di fragole alcune intere, altre a metà o in quarti
    100 g
  • di fragole
    400 g
Panna montata
  • di zucchero
    50 g
  • di panna (30-40% di grassi) molto fredda
    500 g
Terminare la preparazione
  • di liquore all'amaretto
    4 cucchiai
    4 cucchiai di Rum

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 413.8 kcal / 1731.4 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 25.7 g
Węglowodany 40.1 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 15.2 g
Sód 123.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...