Urządzenia i Akcesoria
Cremoso al pistacchio
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
1 porzione
Składniki
-
3 g di gelatina in fogli
-
acqua fredda q.b per l'ammollo della gelatina
-
250 g di panna fresca liquida
-
30 g zucchero
-
1 tuorlo
-
60 g di pasta di pistacchio
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
110.1 mg
Białko
18.6 g
Kalorie
5533 kJ /
1322 kcal
Tłuszcz
120.2 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
56.6 g
Węglowodany
44.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheesecake alle ciliegie
4 godz. 30 min
Semifreddo all'amarena
9 godz.
Nidi di meringa
3 godz. 20 min
Crema mousseline
1 godz.
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30 min
Bignè craquelin
2 godz.
Torta ai frutti esotici
8 godz. 10 min
Crema spalmabile ai pistacchi
40 min
Tortino con il cuore morbido al lampone
3 godz. 30 min
Crema al caramello salato
1 godz. 10 min
Bignè con crema pasticcera
3 godz.
Crostata al cioccolato e caramello salato
3 godz. 15 min