Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 g di gelatina in fogli
- acqua fredda q.b per l'ammollo della gelatina
- 250 g di panna fresca liquida
- 30 g di zucchero
- 1 tuorlo
- 60 g di pasta di pistacchio
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5533 kJ / 1322 kcal
- Białko
- 18.6 g
- Węglowodany
- 44.6 g
- Tłuszcz
- 120.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 56.6 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 110.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Follia ai tre cioccolati
6u.
Baguette ripiene
5h
Virgin cocktail alla vaniglia chai
Brak ocen
Semisfere al cioccolato con cuore di fragola
3h
Soufflé cioccolato e arancia
45 min
Cioccolato plastico
12h
Croquembouche con crema all'arancio e cioccolato
10 Std.
Éclair fragole e cioccolato bianco
12h
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3h
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1h 30 min
Segreto federiciano
2h 30min
Crème brûlée
1h 10min