
Urządzenia i Akcesoria
客家小炒
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
五花肉 ,切條150 克
-
五香豆干 ,切條120 克
-
乾魷魚 ,以清水泡發後切條50 克
-
蠔油1 ½ 大匙
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
新鮮紅辣椒 ,切斜片1 根
-
蔥 ,切段10 克
-
芹菜 ,取莖、切段30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
238.3 kcal /
996.1 kJ
Białko
13.4 g
Tłuszcz
18.1 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
1.236 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan