雪菜炒肉絲

雪菜炒肉絲

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 豬肉絲
    150 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 30 克
  • 雪菜 , 以水沖洗去鹽份、切末(約1公分)
    100 克
  • 新鮮紅辣椒 ,去籽、切絲
    20 克
  • ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 161 kcal / 672 kJ
Białko 7.9 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 3.7 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...