
Urządzenia i Akcesoria
雪菜炒肉絲
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
豬肉絲150 克
-
醬油1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
太白粉1 茶匙
-
油30 克
-
雪菜 , 以水沖洗去鹽份、切末(約1公分)100 克
-
新鮮紅辣椒 ,去籽、切絲20 克
-
糖½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
161 kcal /
672 kJ
Białko
7.9 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
3.7 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

元氣便當菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan