Urządzenia i Akcesoria
Steamed Seafood Tower
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
crabs (approximately 1-2 pcs), cleaned700 g
-
prawns deveined, with shell300 g
-
lala clams cleaned300 g
-
fresh ginger thinly sliced50 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcjonalnie)30 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
water1500 g
-
dried anchovies100 g
-
sugar adjust to taste1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
spinach leaves only200 g
-
spring onion (opcjonalnie) sliced, to garnish1 sprig
-
wolfberries (goji) (opcjonalnie) soaked, to garnish15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3220 mg
Białko
69 g
Kalorie
2053 kJ /
491 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Salmon Sushi Cups
30 min
Sambal Belacan
5 min
Char Kway Teow
25 min
Singapore Chilli Crab
50 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Green Papaya Fish Soup
2 godz. 15 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Kimchi Tofu Soup
35 min
Cereal Prawns
30 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Sliced Fish Tofu Soup
2 godz. 10 min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
10 min