Urządzenia i Akcesoria
Steamed Seafood Tower
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
crabs (approximately 1-2 pcs), cleaned700 g
-
prawns deveined, with shell300 g
-
lala clams cleaned300 g
-
fresh ginger thinly sliced50 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcjonalnie)30 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
water1500 g
-
dried anchovies100 g
-
sugar adjust to taste1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
spinach leaves only200 g
-
spring onion (opcjonalnie) sliced, to garnish1 sprig
-
wolfberries (goji) (opcjonalnie) soaked, to garnish15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3220 mg
Białko
69 g
Kalorie
2053 kJ /
491 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vietnamese Chicken Pho
1 godz. 10 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Lemonade
5 min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 min
Lamb Varuval
1 godz. 10 min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 min
Sambal Goreng Pengantin
40 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min