Urządzenia i Akcesoria
Olive Vegetable Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves8
-
shallots120 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed8
-
cooking oil40 g
-
pork belly, skinless cut in thin slices200 g
-
dried shrimp soaked to soften, drained20 g
-
pickled olive vegetables (gan lan cai) oil drained200 g
-
chicken stock powder20 g
-
water600 g
-
carrots cut in cubes50 g
-
parboiled basmati rice rinsed350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1013 mg
Białko
10 g
Kalorie
2197 kJ /
525 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Long Bean Rice
1 godz. 10 min
Soy Sauce Chicken
45 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Rice Wine Chicken
30 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min