Olive Vegetable Rice
TM6

Olive Vegetable Rice

4.6 (8 ocen)

Składniki

  • 8 garlic cloves
  • 120 g shallots
  • 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed
  • 40 g cooking oil
  • 200 g pork belly, skinless, cut in thin slices
  • 20 g dried shrimp, soaked to soften, drained
  • 200 g pickled olive vegetables (gan lan cai), oil drained
  • 20 g chicken stock powder
  • 600 g water
  • 50 g carrots, cut in cubes
  • 350 g parboiled basmati rice, rinsed

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2197 kJ / 525 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
62 g
Tłuszcz
27 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
4 g
Sód
1013 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy