Olive Vegetable Rice

Olive Vegetable Rice

4.6 8 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions

Składniki

  • garlic cloves
    8
  • shallots
    120 g
  • dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed
    8
  • cooking oil
    40 g
  • pork belly, skinless cut in thin slices
    200 g
  • dried shrimp soaked to soften, drained
    20 g
  • pickled olive vegetables (gan lan cai) oil drained
    200 g
  • chicken stock powder
    20 g
  • water
    600 g
  • carrots cut in cubes
    50 g
  • parboiled basmati rice rinsed
    350 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 525 kcal / 2197 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 62 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 1013 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...