Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry

Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry

3.3 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • garlic cloves
    3
  • cooking oil
    20 g
  • roasted pork cut in 1 cm strips
    300 g
  • leek cut in 3 cm strips
    5 sprigs
  • light soy sauce
    2 tsp
  • water
    20 g
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    1 tsp
  • sugar
    ½ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 234 kcal / 979 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 19 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 106 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...