Urządzenia i Akcesoria
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
dried shiitake mushrooms sliced in halves1 oz
-
hot water to soak mushrooms
-
garlic cloves3
-
olive oil1 oz
-
dried shrimp½ oz
-
Chinese cabbage leaves cut into pieces (1 in.)16 oz
-
carrots thinly sliced rounds2 oz
-
salt to taste1 tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
rice flour1 tsp
-
water2 tbsp
-
sesame oil to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
744.6 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
501 kJ /
119.7 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mapo tofu
15 Min
Stir-Fried Vegetables
15 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 Min
Tomato-egg soup
20 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 Min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min