Perca en costra de café

Perca en costra de café

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 10 g de granos de café
  • 30 g de pan
  • ½ cucharadita de pimentón
  • 4 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 60 g de cebolla en trozos
  • 1 diente de ajo
  • 20 g de mantequilla
  • 10 g de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
  • 200 g de guisantes congelados
  • 200 g de patata en trozos de 2 cm
  • 350 g de agua
  • ½ pastilla de caldo de verduras desmenuzada
  • 700 g de filetes de perca (4 filetes)
  • 1 - 2 cucharadas de zumo de limón

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 305.7 mg
Białko 39.1 g
Kalorie 1586 kJ / 379 kcal
Tłuszcz 13.7 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Węglowodany 23.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...