Arroz negro con gambones y sepia

Arroz negro con gambones y sepia

4.5 804 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • gambones crudos enteros
    8
  • de agua
    700 g
  • de aceite de oliva
    75 g
  • diente de ajo en laminas
    1
  • de sepia en trozos de 2 cm
    500 g
  • de cebolla en trozos
    70 g
  • de tomate troceado en conserva
    70 g
  • de arroz de grano redondo
    300 g
  • pastilla de caldo de pescado
    1
  • de tinta de calamar
    2 sobres
  • de sal
    1 cucharadita

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 567 kcal / 2370 kJ
Białko 34.8 g
Tłuszcz 21.3 g
Węglowodany 1.9 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 1008.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...