Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de pasas sin semillas
- 200 g de aceite de oliva
- 50 g de piñones
- 50 g de harina
- 6 lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)
- 120 g de cebolla en trozos
- 5 dientes de ajo
- 500 g de hojas de espinaca frescas troceadas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1695 kJ / 406 kcal
- Białko
- 35.66 g
- Węglowodany
- 19.96 g
- Tłuszcz
- 20.34 g
- Błonnik
- 4.73 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45min
Rape al limón con anchoas
25 Min
Bacalao con salsa de almendras
35min
Bacalao al horno con brócoli
1 Std. 30 Min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30min
Bacalao con salsa de piñones
1 Std. 50 Min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Bacalao con chirlas
45min
Bacalao mozárabe
50min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 Min