Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Fumet
- 250 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 500 g de agua
Crema
- 30 g de mantequilla en trozos pequeños
- 40 g de aceite de oliva
- 100 g de zanahoria en rodajas
- 150 g de puerro en rodajas
- 1 diente de ajo
- 300 g de nata (18% materia grasa)
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de salmón ahumado en trozos pequeños
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1121 kJ / 268 kcal
- Białko
- 11.3 g
- Węglowodany
- 8.1 g
- Tłuszcz
- 21.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.9 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 599.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo con costra de parmesano y crema de limón
40min
Estofado de merluza con sombrero de hojaldre
1 godz. 30 min
Cóctel especiado navideño
30min
Pimientos de Padrón rellenos
30min
Bacalao con sobrasada a la miel y arroz verde
30min
Milhojas de patatas
1 godz. 30 min
Bocaditos con gambón
20min
Pan de Viena con chorizo
45min
Tiramisú martini
Brak ocen
Croquetas de berenjena, queso rulo y nueces
5 Std.
Solomillo de cerdo asado con salsa de mango
4 Std. 30 Min
Pan de Viena con frutos secos
45min