Urządzenia i Akcesoria
Seafood and corn chowder
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Gremolata
-
lemon zest only, no white pith1
-
Parmesan cheese cut into pieces50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
pine nuts2 - 3 tbsp
Chowder
-
leeks white and light green parts only (200 g), cut into pieces2 - 3
-
fennel trimmed and cut into pieces200 g
-
salted butter40 g
-
cornflour2 tbsp
-
dry sherry (see Tips) (optional)2 tbsp
-
water650 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
lemon juice40 g
-
fish sauce1 tbsp
-
potatoes peeled and cut into cubes (1 cm)200 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
bacon cut into pieces (1-2 cm) (optional)100 g
-
fresh seafood marinara mix500 g
-
canned sweet corn kernels drained (approx. 300 g after draining)400 g
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1035.2 mg
Białko
19.6 g
Kalorie
1442.8 kJ /
343.5 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prune and orange stuffing
10 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Spaghetti carbonara
35 min
Cream of mushroom soup
20 min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40 min
Bubble and squeak soup
35 min
Hearty seafood chowder
45 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Meatloaf with onion gravy
1 godz. 30 min
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min