Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gremolata
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 - 3 tbsp pine nuts
Chowder
- 2 - 3 leeks, white and light green parts only (200 g), cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into pieces
- 40 g salted butter
- 2 tbsp cornflour
- 2 tbsp dry sherry (see Tips) (optional)
- 650 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice
- 1 tbsp fish sauce
- 200 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 100 g bacon, cut into pieces (1-2 cm) (optional)
- 500 g fresh seafood marinara mix
- 400 g canned sweet corn kernels, drained (approx. 300 g after draining)
- ground black pepper, to season
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1442.8 kJ / 343.5 kcal
- Białko
- 19.6 g
- Węglowodany
- 18.1 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.7 g
- Błonnik
- 7.3 g
- Sód
- 1035.2 mg
Alternatywne przepisy
Chicken and sweet corn soup
30min
Baked pumpkin and beef stew
3 Std.
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Beef Burgundy
1h 45min
Pumpkin soup
30min
Hearty seafood chowder
45min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 Std. 25 Min
Cauliflower "fried" rice
45min
Chicken cacciatore
50min
Thai-style fish cakes
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Cream of mushroom soup
20 Min