Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gremolata
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 - 3 tbsp pine nuts
Chowder
- 2 - 3 leeks, white and light green parts only (200 g), cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into pieces
- 40 g salted butter
- 2 tbsp cornflour
- 2 tbsp dry sherry (see Tips) (optional)
- 650 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice
- 1 tbsp fish sauce
- 200 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 100 g bacon, cut into pieces (1-2 cm) (optional)
- 500 g fresh seafood marinara mix
- 400 g canned sweet corn kernels, drained (approx. 300 g after draining)
- ground black pepper, to season
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1442.8 kJ / 343.5 kcal
- Białko
- 19.6 g
- Węglowodany
- 18.1 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.7 g
- Błonnik
- 7.3 g
- Sód
- 1035.2 mg
Alternatywne przepisy
White fish and lemon risotto
30min
Hearty seafood chowder
1h
Fish pie with mashed potato topping
2h
Potato and porcini mushroom soup
30min
Hearty seafood chowder
45min
Beef and mushroom hot pot
2h
Thai-style fish cakes
30min
Coconut turmeric fish curry
40min
Lamb and barley soup
50 Min
Hearty seven vegetable soup
30min
Mushroom sauce
20min
Linguine with salmon and herbs
25 Min