Urządzenia i Akcesoria
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
cooking oil30 g
-
fresh ginger cut in slices10 g
-
spring onion cut in 3 cm pieces2 sprigs
-
fresh prawn whiskers removed400 g
-
salt1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
sugar30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
801 kJ /
191 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir Fried Whole Fish
20 min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Teochew Seafood Porridge
45 min