
Urządzenia i Akcesoria
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
cooking oil30 g
-
fresh ginger cut in slices10 g
-
spring onion cut in 3 cm pieces2 sprigs
-
fresh prawns whiskers removed400 g
-
salt1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
sugar30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
191 kcal /
801 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
1 godz.
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min
Tomato-egg soup
20 min
Lemon Chicken
25 min
Braised Yee Mee
30 min