Urządzenia i Akcesoria
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
cooking oil30 g
-
fresh ginger cut in slices10 g
-
spring onion cut in 3 cm pieces2 sprigs
-
fresh prawn whiskers removed400 g
-
salt1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
sugar30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
801 kJ /
191 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Lemon Chicken
25 min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Cantonese Steamed Fish
40 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Braised Yee Mee
30 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min