Urządzenia i Akcesoria
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Mee Hoon Kueh Dough
-
water1800 g
-
egg1
-
olive oil30 g
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
salt½ tsp
Minced meat and mushroom sauce
-
300 g minced chickenminced pork300 g
-
oyster sauce20 g
-
light soy sauce30 g
-
white pepper powder¼ tsp
-
sesame oil1 tsp
-
dark soy sauce15 g
-
garlic cloves20 g
-
cooking oil20 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed cut into strips (5-10 mm)80 g
-
water100 g
-
salt adjust to taste½ tsp
Chilli Paste
-
cooking oil150 g
-
shallots sliced100 g
-
garlic sliced20 g
-
dried chilli sliced50 g
-
fresh red chillies sliced4
-
bird's eye chilli (chilli padi) sliced4
-
dried shrimp washed60 g
-
sugar20 g
-
salt1 tsp
-
water1500 g
-
crispy fried shallots for garnish
-
manicai (opcjonalnie) blanched
-
egg (opcjonalnie) poached
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1760.3 mg
Białko
37.4 g
Kalorie
5235.2 kJ /
1251.3 kcal
Tłuszcz
64 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
25.2 g
Węglowodany
135.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 min
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Brak ocen
Braised Rice Wine Fish
20 min
Braised Beef Stew with Radish
2 godz. 25 min
Sliced Fish Tofu Soup
2 godz. 10 min
Sambal Kangkung
10 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Kimchi Tofu Soup
35 min
Onsen Eggs
50 min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min