Terrina alla barbabietola e formaggio di capra (TM6)

Terrina alla barbabietola e formaggio di capra (TM6)

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 porzioni

Składniki

  • di barbabietole cotte pelate (vedere consigli), se necessario a pezzi che entrino nel foro del coperchio dell'Affettatutto
    500 g
  • di noci pecan
    30 g
  • peperoncino piccante rosso, fresco
    1
  • di foglie di prezzemolo fresco
    5 g
  • di dragoncello fresco le foglioline
    2 cucchiai
  • di caprino freddo
    360 g
  • di formaggio fresco spalmabile freddo
    300 g
  • di sale marino
    ½ - 1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato fresco
    ½ cucchiaino
  • pane fette sottili, tostate

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 305 kcal / 1274 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 14 g
Sód 570 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...