Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di funghi champignon
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di salsiccia
- 1 uovo
- 15 - 20 g di pangrattato
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1063.8 kJ / 254.3 kcal
- Białko
- 13.3 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 20.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 711.2 mg
Alternatywne przepisy
Funghi champignon ripieni
1 Std. 5 Min
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano
25 min
Caponata (TM6)
1 godz. 30 min
Flan di zucchine e mozzarella
50 dk
Muffin ai funghi
45 dk
Spezzatino di vitello alle mandorle e pinoli
1sa
Focaccia di patate in padella
1sa
Polpettone ai funghi con crema di cipolle
1sa
Margarita con quadrotti di frittata di patate
1sa
Menù: Zuppa di verdure; Polpette e cavoletti di Bruxelles
1sa
Polpettone mortadella e pistacchio
50 dk
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 godz. 30 min