Funghi ripieni di salsiccia

Funghi ripieni di salsiccia

4.5 39 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 porzioni

Składniki

  • di funghi champignon
    600 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di salsiccia
    200 g
  • uovo
    1
  • di pangrattato
    15 - 20 g
  • di sale
    1 - 2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 254.3 kcal / 1063.8 kJ
Białko 13.3 g
Tłuszcz 20.7 g
Węglowodany 3.8 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 6.2 g
Sód 711.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...