Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert

Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert

4.9 31 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
32 pezzi

Składniki

Cipolle e mele alla birra nera
  • 800 g di cipolle in quarti
  • 200 g di mele adatte alla cottura sbucciate e in quarti
  • 100 g di birra scura
  • 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
  • 1 cucchiaino di sale
  • 80 g di zucchero grezzo
Terminare la preparazione
  • 1 - 2 filetti di maiale (200-400 g)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 32 fette di pane tostato
  • 250 g di Camembert in 16 pezzi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 4.21 g
Kalorie 378 kJ / 90 kcal
Tłuszcz 5.8 g
Błonnik 0.89 g
Węglowodany 9.54 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...