
Urządzenia i Akcesoria
Twarogowe ciastka „wąsy” na patyczku
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz.
30 sztuk
Składniki
-
mąki orkiszowej, białej plus dodatkowa ilość do oprószenia200 g
-
masła schłodzonego, pokrojonego na kawałki200 g
-
soli¼ łyżeczki
-
jajka w tym 1 roztrzepane2
-
twarogu, półtłustego podzielonego na kawałki200 g
-
erytrytol do posypania
-
mieszane ziarna np. maku, sezamu, słonecznika łuskanego, do posypania
-
cukier kokosowy do posypania
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
81.4 kcal /
340.8 kJ
Białko
2.2 g
Tłuszcz
6.2 g
Węglowodany
4.9 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Sód
49.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Bułki jogurtowe z suszonymi owocami
2 godz.
Galette z krojonymi jabłkami (TM6)
1 godz. 20 min
Dwukolorowe ciasteczka serca
2 godz. 25 min
Czarne sezamki
1 godz. 50 min
Bułeczki-jabłka
2 godz. 30 min
Korzenne ciasteczka z melasą
40 min
Ciasteczka twarogowe zajączki
1 godz. 10 min
Razowe krakersy orkiszowe z parmezanem i słonecznikiem
50 min
Słodkie węzełki z rodzynkami
2 godz. 45 min
Bułeczki z batatów
3 godz. 20 min
Wegańskie ciasteczka migdałowe z kawałkami czekolady
35 min
Muffinki śniadaniowe z jabłkami i orzechami
45 min