Pane tartaruga

Pane tartaruga

5.0 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 20 godz.
10 pezzi

Składniki

Biga
  • 500 g di farina manitoba
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 250 g di acqua
Pane tartaruga
  • 50 g di acqua
  • 1 cucchiaino di malto di orzo
  • 10 g di sale
  • 20 g di burro morbio a pezzi
  • semola di grano duro q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 395.2 mg
Białko 5.5 g
Kalorie 758.9 kJ / 181.4 kcal
Tłuszcz 1.6 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 38.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...