Urządzenia i Akcesoria
Pane tartaruga
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 20 godz.
10 pezzi
Składniki
Biga
-
500 g di farina manitoba
-
10 g di lievito di birra fresco
-
250 g di acqua
Pane tartaruga
-
50 g di acqua
-
1 cucchiaino di malto di orzo
-
10 g di sale
-
20 g di burro morbio a pezzi
-
semola di grano duro q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
395.2 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
758.9 kJ /
181.4 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
38.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Impasto base per pane
1 godz.
Pane rustico svizzero
28 godz.
Pane veneziano
18 godz. 30 min
Pane toscano (TM6)
16 godz. 30 min
Pane arabo
3 godz. 30 min
Treccia di pane alle olive
5 godz. 30 min
Cornetto di Matera
4 godz. 30 min
Polka (pane francese)
5 godz.
Panini croccanti
24 godz.
Pane semplice
4 godz.
Focaccia genovese (TM6)
5 godz.
Focaccia
6 godz.