Urządzenia i Akcesoria
Pane tartaruga
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 20 godz.
10 pezzi
Składniki
Biga
-
500 g di farina manitoba
-
10 g di lievito di birra fresco
-
250 g di acqua
Pane tartaruga
-
50 g di acqua
-
1 cucchiaino di malto di orzo
-
10 g di sale
-
20 g di burro morbio a pezzi
-
semola di grano duro q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
395.2 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
758.9 kJ /
181.4 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
38.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia alle cipolle
2 godz. 40 min
Panini dell'imperatore (Kaisersemmeln)
16 godz.
Menu: Polpette al sugo di verdure; Mini tarte tatin
1 godz. 30 min
Panini al latte e burro
3 godz. 30 min
Taralli alle cipolle
3 godz. 30 min
Focaccia morbida
4 godz.
Impasto base per pane
1 godz.
Grissini al sesamo
2 godz. 30 min
Panini rosette
23 godz. 20 min
Panini croccanti
24 godz.
Pane toscano (TM6)
16 godz. 30 min
Panini morbidi dolci
1 godz. 30 min