Pane tartaruga

Pane tartaruga

5.0 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 20 godz.
10 pezzi

Składniki

Biga
  • di farina manitoba
    500 g
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di acqua
    250 g
Pane tartaruga
  • di acqua
    50 g
  • di malto di orzo
    1 cucchiaino
  • di sale
    10 g
  • di burro morbio a pezzi
    20 g
  • semola di grano duro q.b.

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 181.4 kcal / 758.9 kJ
Białko 5.5 g
Tłuszcz 1.6 g
Węglowodany 38.7 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 395.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...