Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di latte intero
- 160 g di burro morbido, a pezzi
- 7 g di lievito di birra fresco
- ½ cucchiaino di zucchero
- 350 g di farina tipo 0
- 1 uovo
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 200 g di mandorle tostate non salate
- 100 g di cioccolato fondente, a pezzi
- 80 g di miele
- 15 g di cacao amaro in polvere
- zucchero a velo, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1604.3 kJ / 383.4 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 33.9 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.6 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 30.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia ad alta idratazione TM6
5óra
Torta ubriaca al vino rosso
2 godz.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24h
Frolle allo yogurt con composta di lamponi
2 godz.
Treccia al latte
2 godz. 30 min
Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente
4h
Joulutorttu (Biscotti natalizi finlandesi)
1u.
Ghirlanda dolce di Natale
4óra 30p
Ciambella ACE
1h 30min
Cruffin (TM6)
4óra 30p
Crostata con crema alle nocciole e cioccolato
4h