Treccia alle mandorle e cioccolato
TM6

Treccia alle mandorle e cioccolato

3.2 (16 ocen)

Składniki

  • 150 g di latte intero
  • 160 g di burro morbido, a pezzi
  • 7 g di lievito di birra fresco
  • ½ cucchiaino di zucchero
  • 350 g di farina tipo 0
  • 1 uovo
  • 500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 200 g di mandorle tostate non salate
  • 100 g di cioccolato fondente, a pezzi
  • 80 g di miele
  • 15 g di cacao amaro in polvere
  • zucchero a velo, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
1604.3 kJ / 383.4 kcal
Białko
8.9 g
Węglowodany
33.9 g
Tłuszcz
0.3 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Błonnik
3.8 g
Sód
30.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy