Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de filetes de merluza fresca (sin piel), en trozos
- 150 g de langostinos crudos medianos pelados
- 2 huevos
- 40 g de nata
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 20 g de tomate concentrado
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 500 g de agua
Langostinos salteados
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 6 langostinos crudos medianos pelados
- 150 g de hojas baby de ensalada variada
- 6 cucharaditas de mayonesa
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 898 kJ / 215 kcal
- Białko
- 16.4 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 16.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 340.6 mg
Alternatywne przepisy
Pudin de bacalao
2 godz. 30 min
Timbales de salmón con salsa holandesa
45min
Croquetas de bacalao con pasas
8 Std. 45 Min
Pudin de bonito y piquillos
5h 10 min
Pudin de pescado
2 godz. 15 min
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Terrina de pavo con frutos secos
1 godz.
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
3 Std.
Pudin de trucha
2h 40min
Volovanes con marisco y rape
1 godz. 10 min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4h 20min